Mijn naam is Nicolle Veldhuis, in 1980 geboren te Apeldoorn en voor de liefde verhuisd naar Nijmegen. Maar is dat wie ik werkelijk ben? 
Ik heb een fijne jeugd gehad. Er werd hard gewerkt maar er was ook ruimte voor een kopje thee wanneer ik uit school kwam. Dit heb ik als heel fijn ervaren maar toch, wie ben ik nu? Dit is een vraag die al een tijdje door mijn hoofd heen spookte. Wat wil ik nu qua werk maar ook in mijn leven. Ik kabbelde door en daar was niets mis mee totdat daar ineens mijn burn-out was. Ik was volledig de weg kwijt.

Daarnaast zaten mijn vriend en ik, in een medisch traject om zwanger te mogen worden. Uiteindelijk ben ik op de natuurlijke manier zwanger geworden en inmiddels ben ik moeder van onze prachtige dochter, na 2 jaar IUI en IVF behandelingen.

Maar ik kreeg een burn-out terwijl ik toch echt dacht dat ik mijzelf wel goed kende. Dit was de eyeopener die ik nodig had om nu echt actie te ondernemen. Zo kon ik niet verder.

Toen is Reiki op mijn pad gekomen. Eerst reiki 1 en al snel wilde ik hier meer over weten. Zo ben ik bij ZOMA opleidingen gekomen. Hier heb ik mijn Reiki 2 en Reiki master behaald en ook de opleiding voor Holistisch therapeut heb ik hier afgerond. Wat heb ik hier veel geleerd over mijzelf. Dit ging met vallen en opstaan maar wat een mooie reis. De reis is nog lang niet afgelopen en ook ik heb nog contact met mijn coach om te klankborden of om dingen in een ander perspectief te zien. Hier is niets mis mee. Ik vind het fijn en mooi om deze weg te mogen bewandelen. En ik hoop dat ik jou mag begeleiden om jouw eigen mooie weg te bewandelen. Tot snel!

Liefs Nicolle

 

 

 

Contactgegevens:

Telefoon: 06-18643650

E-mail: info@praktijk-ogenopen.nl

Adres: Lavina Fontanahof 8, Lent